I'm Wa!

Welcome to my world of thoughts. Most of the time, actually I'm just talking to myself. Oh ya, I love foods so much and I hope I can share some useful recipes in here besides my thoughts. Thank you for visiting!

Friday, November 2, 2012

Aku Dah...

Bismillah..

First of all, thanks to ALLAH coz izinkan aku menengok 'Aku Terima Nikahnya' dengan jayanya even bukan kat mana-mana cinema kat muka bumi ni.




Anyway, aku ingatkan nak wat movie marathon. Lepan 'Aku Terima Nikahnya', aku plan nak layan 'Salam Cinta' ngan 'Untuk Tiga Hari'.











Hohoho.. semuanya filem Melayu. 
So, what's wrong with Malay films anyway?

Change the topic.
Aku tadi ada laa jugak menatap cheese choc. 
Meleleh liur Terliur laa plak. slurpp.. slurrpp


 Weh... dah la. 
Tengah bengong-bengong je rasa, 
Yalah, hobinya tengok movie, makan.. 
Duhh...
Sabar je laa.

K arr..
Apa-apa hal pasal movie yang aku nonton tu, kalau aku ghase ghajen, aku wat laa post kat sini.

Phir milenge chalte chalte
Sorry for the crap
Wassalam...